Over

Hi! Tof dat je op mijn website bent beland! Ik ben Roger en leg je hier graag uit waar ‘Zegepraal’ vandaan komt.

Op 16 oktober 2016 heb ik, na een lange ‘carrière’ in de kelders van het amateurvoetbal, mijn eerste marathon gelopen in Amsterdam. Vrij snel daarna heb ik me ingeschreven voor de IronMan Maastricht-Limburg welke op 6 augustus 2017 werd gehouden in mijn geboorte- en woonplaats. Op 18 november 2016 zat ik, ter voorbereiding op deze triatlon, voor het eerst sinds jaren weer eens op een fiets. En ja, de medaille van de IronMan hangt thuis aan de muur!

Sporten doe ik graag, zwemmen en lopen vind ik fijn maar niets gaat boven een mooie rit op de racefiets. Zoals gezegd, wonende te Maastricht heb ik het Heuvelland en de Voerstreek in mijn achtertuin. Ik spendeer de laatste jaren dan ook menig vrij uurtje in de Limburgse heuvels.

Tegenwoordig gaat mijn racefiets ook mee op vakantie waar ik vanuit het zadel de omgeving verken. Zo ben ik op Mallorca geweest en heb ik in de Vogezen en het Zillertal hoogtemeters gemaakt. Nog slechts een bescheiden aantal plekken en in schril contrast met mijn bucket list voor de komende jaren.

Maar waarom dan Zegepraal hoor ik je denken? 

Ik was op zoek naar een ‘aandenken’ om mijn beklommen cols, gereden toertochten en vakantieritten vast te leggen. Er zijn wel aanbieders op de markt maar daarvan vind ik de grafische vormgeving niet mooi. Zo kwam ik op het idee deze zelf te gaan maken, in eerste instantie voor mezelf. Na feedback van familie, vrienden en een aantal fietsmaten bleken mijn posters in de smaak te vallen. En zo werd Zegepraal ‘geboren’.

Ik hoop binnenkort een mooie poster voor bij jou thuis aan de muur te mogen maken. Het assortiment aan cols en toertochten wordt wekelijks uitgebreid. Mis je jouw beklommen col of gereden toertocht in de shop? Mail me en ik regel het voor je!

Uiteraard kun je de posters van Zegepraal ook bestellen voor iemand anders. Heb je een sportieve vader, zus, partner of fietsmaat? Verras hem of haar met een mooie poster van zijn of haar gereden col, toertocht of (vakantie-)rit! Ook hier help ik je graag mee!

Groetjes, Roger

Ps.: Zie je iets op mijn site staan wat niet klopt, beter kan of heb je een leuke aanbeveling? Ook dan hoor ik graag van je!

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.