Jouw zegepraal!

Bij ‘Jouw Zegepraal!’ stel je zelf jouw gepersonaliseerde poster samen. Op basis van een gpx bestand (*¹) vereeuwig je jouw sportieve prestatie. Beneden aan deze pagina staan een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Kies je gewenste formaat, upload het benodigde gpx bestand en vul de invoervelden in. Wanneer je bestelling is afgerond gaan wij met jouw poster aan de slag. Zodra jouw poster in concept gereed is sturen we je altijd eerst een concept per mail ter goedkeuring. Kleine aanpassingen kunnen dan nog altijd worden doorgevoerd.

Wij zijn benieuwd welke prestatie we binnenkort voor jou mogen vereeuwigen!

(*¹) Indien je een poster wilt samenstellen van een activiteit welke uit méér dan één gpx bestand bestaat kunnen we je helpen de diverse gpx bestanden samen te voegen tot één gecomprimeerd gpx bestand. Neem in dat geval even contact met ons op per mail.

Jouw Zegepraal

(1 klantbeoordeling)

 29,90 49,90

Drag files here or browse
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Afmeting

300 x 400 mm, 400 x 500 mm, 500 x 700 mm

1 beoordeling voor Jouw Zegepraal

  1. Brigitte Lankreijer-Wijnberg

    Mooie afdruk op luxe papier, Vierdaagse Nijmegen voor onze familie en mijn man een bijzondere wandeltocht. Zijn vader overleed in 2006 bij de gestaakte Vierdaagse na uitlopen 1e dag. In 2022 heeft zijn zoon 1e x gelopen maar vanwege de hitte dag 1 afgelast en 3 dagen daarna met gemakt uitgewandeld. Nu in 20023 alle 4 dagen gelopen en voor hem, in herinnering van zijn vader de cirkel rond. De bestelde poster in verdiepte lijst gedaan samen met speldjes en medailles uit 2006, 2022 en 2023. Heb er een foto van plaats ik bij Google reviews.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CYCLING

RUNNING

ICE SKATING

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.